ADVIENERG, STAAT U BIJ IN VERSCHILLENDE BEDRIJFSRELEVANTE DOMEINEN
ADVIENERG, GEKENMERKT DOOR PROFESSIONALITEIT EN MULTIDISCIPLINAIRE EXPERTISE
ADVIENERG, HERNIEUWBARE ENERGIE EN ENERGIE-EFFICIËNTIE
ADVIENERG, EEN VEILIGE OMGEVING VOOR UW WERKNEMERS IS ONS DOEL
ADVIENERG, ADVICE ON ENERGY & ENGINEERING

ADVIENERG, STAAT U BIJ IN VERSCHILLENDE BEDRIJFSRELEVANTE DOMEINEN

AdviEnerg biedt advies in verschillende domeinen, gaande van energie tot technische bouwprojecten. Onze expertise helpt u met het succesvol uitbouwen van uw project en uw doelen.

PROJECT ENGINEERING

Wij staan u bij in het uitwerken van een project van begin tot einde. AdviEnerg heeft jarenlange ervaring met project engineering. We ondersteunen uw bedrijf bij de startfase (bijvoorbeeld de vergunningsaanvraag of het zoeken van investeerders) tot de oplevering van het project.

Aan elke tussenliggende fase wordt met de nodige deskundigheid aandacht besteed. Voorbeelden zijn het begeleiden van werven tijdens de bouwfase, due diligence van projecten (informatie op juistheid controleren en de haalbaarheid nagaan) alsook rendementsanalyses na de bouwfase.

Kortom, AdviEnerg helpt al uw projecten slagen!

HERNIEUWBARE ENERGIE EN ENERGIE-EFFICIËNTIE

AdviEnerg helpt u bij al uw projecten die te maken hebben met hernieuwbare energie. Dit kan gaan om WKK (WarmteKrachtKoppeling), Zonneprojecten, Biomassa, Afvalverwerking etc. Wij werken volledige projecten uit, startende van een haalbaarheidsstudie tot een detailberekening.

Daarnaast is AdviEnerg ook specialist in energiestudies om energie-efficiëntie te verhogen. Daarnaast verzorgen wij ook de verificatie van het verbruik (o.a. stroom, perslucht, koeling etc.) en kunnen CO2-footprints opgesteld worden. Bovendien voorzien wij in concrete en adequate begeleiding om uw CO2-verbruik te doen dalen. Kortom, werken aan een goed imago en tegelijk grote kostenbesparingen!

VEILIGHEID OP HET WERK

AdviEnerg ondersteunt u bovendien in het garanderen van veiligheid in uw bedrijf. Wij begeleiden uw werven als veiligheidscoördinator of als veiligheidsadviseur. Daarnaast stellen we veiligheidsplannen op. Want een veilige omgeving voor uw werknemers, dat is ons doel.

BUSINESS DEVELOPMENT

U wilt een nieuw product ontwikkelen of wilt nieuwe doelgroepen bereiken? U bent bezig met het ontwikkelen van een nieuw afdeling in uw bedrijf. AdviEnerg helpt u erbij. Wij werken uw technische, industriële en energieprojecten uit van start tot einde. Daarnaast is AdviEnerg expert in het opstellen en ontwikkelen van business modellen en business plannen.