ADVIENERG, GEKENMERKT DOOR PROFESSIONALITEIT EN MULTIDISCIPLINAIRE EXPERTISE
ADVIENERG, HERNIEUWBARE ENERGIE EN ENERGIE-EFFICIËNTIE
ADVIENERG, EEN VEILIGE OMGEVING VOOR UW WERKNEMERS IS ONS DOEL
ADVIENERG, ADVICE ON ENERGY & ENGINEERING
ADVIENERG, STAAT U BIJ IN VERSCHILLENDE BEDRIJFSRELEVANTE DOMEINEN

ADVIENERG, GEKENMERKT DOOR PROFESSIONALITEIT EN MULTIDISCIPLINAIRE EXPERTISE

GLENN VERHEYEN

Glenn Verheyen, industrieel ingenieur van opleiding is zaakvoerder van AdviEnerg. Met meer dan 25 jaar ervaring in de engineering-, chemische, milieu- en energiesector staat hij u bij met deskundig advies.

Glenn heeft in zijn jarenlange ervaring projecten opgestart, begeleid en tot een succes gebouwd in al deze sectoren. Hij heeft ervaring met de technische aspecten en het technische beheer van installaties en energievoorzieningen, maar is ook expert in business development en verkoop. Hij heeft bovendien ervaring in het aanvragen van vergunningen en heeft relevante contacten in het veld, van de overheid tot investeerders.

PARTNERS

AdviEnerg werkt ook samen met relevante partners. Deze partners zijn allen experten in hun vakgebied. Zij hebben minstens 15 jaar relevante ervaring. Door de flexibiliteit van deze mensen, kan er snel een competent team worden opgesteld om uw project te realiseren.

Wij kunnen u helpen in elk vakgebied en garanderen het allerhoogste niveau qua deskundigheid, accuraatheid en opvolging.